Valmennukset

Valmennan ratkaisumyyjiä ja myyntiin osallistuvia tuoteasiantuntijoita ja muita insinöörejä yksilövalmennuksina. Yksilövalmennus tuottaa parhaan tuloksen, koska siinä käydään säännöllisesti läpi toteutuneita myyntitapaamisia ja keskitytään yksilöllisesti kunkin valmennettavan heikkouksiin.

Luokkavalmennuksien suurin perisynti on se, että niissä käytyjä oppeja ei viedä käytäntöön. Yksilövalmennuksessa voidaan keskittyä yksittäiseen parannettavaan asiaan per kerta, harjoitella sitä viikon ja käydä läpi tulokset seuraavassa valmennuksessa. Tarvittaessa käydään asiat läpi uudelleen tai siirrytään uuteen aiheeseen. Pienin askelin etenemällä saavutetaan suurempia lopputuloksia.

Asiantuntija
330
per kk
Tuoteasiantuntijalle, joka osallistuu myyntiin, mutta ei ole päävastuullinen myyjä.
1 h valmennus joka toinen viikko
Tilaa!
Start
580
per kk
Myyjän starttipaketti myyjälle, joka haluaa oppia uutta
1 h valmennus per viikko
Tilaa!
Medium
880
per kk
Myyjälle, joka haluaa aktiivisesti kasvattaa myyntiänsä
1 h valmennus per viikko
Whatsapp tuki
Verkkokoulutukset
Tilaa!
Myyntijohtaja
1280
per kk
Myyjälle, joka haluaa kasvattaa myyntiänsä ja tarvii aktiivisempaa ohjausta.
1 h valmennus per viikko
Whatsapp tuki
Muistutukset, ohjaukset pitkin viikkoa
Verkkokoulutukset
Yhteisön tuki
Tilaa!

Yritysvalmennus

Teen myös yritysvalmennuksia, mutta tässäkin tapauksessa pääpaino on yksilövalmennuksissa. Yritysvalmennuksessa toimin yrityksen myyntijohtajana, sparraten koko myyntitiimiä. Käydään läpi yhteiset saavutukset ja haasteet viikkotapaamisissa. Pääpaino on kuitenkin yksilövalmennuksissa, joita käydään yksilöllisesti eri myyjien kanssa viikon aikana.

Yritysvalmennus voidaan räätälöidä yrityksen tarpeen mukaan. Esimerkiksi tiheämmin ja pidempiä valmennuksia myyjille, hieman harvemmin valmennuksia muille myyntivaiheeseen osallistuville henkilöille.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään ylläolevan hinnaston pohjalta teidän yrityksen myyntitiimille sopivin paketti.

Jätä viesti